Ingyenes kiállítási lehetőséget, ahol a kor nem hátrány, hanem előny | Rába-Duna-Vág Európai Területi Társulás

silver-economy

Tisztelt Vállalkozó, Cég!

Szeretnénk a figyelmébe ajánlani egy ingyenes kiállítási lehetőséget, ahol a kor nem hátrány, hanem előny. Elmúlt Ön 50 éves? Netán 50 év felettiek számára gyárt termékeket (pl. senior vitaminok, egészséges és biotermékek, organikus élelmiszerek és italok, diétás élelmiszerek, automatikus ajtók, navigációs rendszerek tájékozódási zavarokkal küzdők számára, az idősebb személyek szükségleteihez igazított járművek, segítséghívó riasztók, készenléti rendszerek, a betegek gondozása során használt eszközök, stb.) vagy nyújt szolgáltatásokat (pl. idősgondozás, gyógyfürdők, egészségügyi kirándulások, banki és pénzügyi szolgáltatások, biztosítások, időskori képzések, stb.)? Szeretne díjmentes kiállításon és vásáron részt venni, termékeit/szolgáltatásait ingyenesen reklámozni? Amennyiben igen, Önt keressük!

Mi is ez a rendezvény?

A határon átnyúló „Ezüst Gazdaság” Kiállítás és Vásár 2018. április 20-21. között kerül megrendezésre a komáromi (HU) Monostori erődben, mintegy 150, a piac bármely szegmensében tevékenykedő, szlovákiai és magyarországi kiállító részvételével.

Miért épp az ezüst gazdaságot támogatjuk?

Az ezüst gazdaság (silver economy) az idősekre alapozott gazdaság. A tény, hogy az 50 év feletti korosztály rétege egyre növekszik, valamint az igény, hogy segíteni kell az embereknek hosszabb ideig dolgozni és támogatni az alkalmazott termékek és szolgáltatások fejlesztését, valamint meg kell szilárdítani az egészségesebb és aktívabb korosodást, hívta életre a Silver Economy (SKHU/1601/4.1./164) nevű határon átnyúló pályázatot.

Kik jelentkezhetnek?

 • Olyan vállalkozók és cégek, akik :
  • 50 év felettiek számára gyártanak termékeket VAGY
  • 50 év felettiek számára nyújtanak szolgáltatásokat
  • 50 év felettiek számára biztosítanak munkát
 • olyan vállalkozók (a piac bármely szegmenséből), akik elmúltak 50 évesek
 • ÉS az alábbi megyék egyikében tevékenykednek
  • magyarországi megyék: Győr-Moson-Sopron megye, Komárom-Esztergom megye, Pest megye
  • szlovákiai megyék: Pozsonyi kerület, Nagyszombati kerület, Nyitrai kerület

Miért jelentkezzen?

 • Új piac és díjmentes marketing eszköz vállalkozók és cégek számára: ingyenes bemutatkozási lehetőség és reklám – termékeit, szolgáltatásait bemutathatja határon innen és túl a kiállításon és vásáron, illetve az általunk nyomtatott és terjesztett termékkatalógusban.
 • Munkaerőpiaci eszköz: a program 50 év feletti álláskeresők fejlesztésével is foglalkozik, akiket itt megtalálhat.
 • A program javaslatokat dolgoz ki a célterületeken, melyeket szakpolitikai döntéshozók számára tesz elérhetővé.
 • A rendezvény során lehetősége nyílik partnerkapcsolatok kialakítására is.

Mi a jelentkezés módja?

A rendezvényen való részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött: szolgáltatási szerződés kitöltése kötelező, ugyanakkor nem jelenti automatikusan a kiállításon való részvételt – a kiállítók személyéről szakmai bizottság dönt, melynek eredményéről e-mailben értesítjük a résztvevőket. A kitöltött és aláírt szolgáltatási szerződést kérjük e-mailben elküldeni az alábbi címre: info@rdvegtc.eu, majd a visszaigazolás után postai úton legyen szíves eljuttatni ide: Rába-Duna-Vág Európai Területi Társulás, 2800 Tatabánya, Fő tér 4.

Jelentkezési határidő: 2018. március 31.

Ki szervezi?

A Rába-Duna-Vág Európai Területi Társulás és partnerei: a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, a Komáromi Regionális Fejlesztési Ügynökség és a Szenc-Bazini Regionális Fejlesztési Ügynökség.

Miért ingyenes?

A rendezvényt az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program keretein belül az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatja.

Dokumenty na stiahnutie:

Strieborná ekonomika – informačný leták [1935kB, .PDF]

Ezüst gazdaság [983kB, .PDF]

Informačný leták 2 [1877kB, .PDF]

Projekt kártyája [1874kB, .PDF]

Bővebb információ: Rába-Duna-Vág Európai Területi Társulás, 2800 Tatabánya, Fő tér 4. Tel: 00421/905/473294 E-mail: info@rdvegtc.eu web: www.rdvegtc.eu


Zverejnené dňa: 6. March 2018, 12:42 hod. | Web@Social Media Administrator