Ógyalla Város II. szűrővizsgálati eredménye

web 773x263 II.kolo hu

A hétvégén, azaz 2021 január 30 – 31. – én lezajlott II. szűrővizsgálat fordulója mögöttünk van. Összesen 3349 embert teszteltek mindkét napon, ebből 36 ember pozitív eredményt ért el, ami 1,08% (pontosan 1,075%) kerekített arányt jelent.

A múlt hétvégéhez képest 19 fővel csökkent a fertőzöttek száma, ahol az 1,68% – os pozitív arány 1,08% – ra csökkent, ami javulás, de kiderült, hogy városunkban a fertőzés továbbra is terjed.

Ezért legyünk a lehető legóvatosabbak, és tegyünk meg minden intézkedést a terjedés megállítására.

Szívből köszönjük minden egészségügyi dolgozónak és önkéntesnek összehangolt munkáját, akik emberséges hozzáállásukkal ismét bizonyítottak.

Köszönet az önkéntes tűzoltóinknak, szakácsoknak, rendőröknek és a helyi polgári rendvédelmi szolgálat tagjainak, valamint a városi alkalmazottaknak és azoknak, akik részt vettek a szervezésben, mellyel hozzájárultak a városunkban zajló sikeres teszteléshez.

Meglátjuk, mi vár ránk a következő napokban. Megismétlik-e a tesztelést, vagy indításra kerül egy másik rendszer, úgynevezett Covid – Automata.

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra is, hogy amint tüneteket érez, vagy akár egy esetleges fertőzés gyanúja merül fel, vagy pozitív emberrel való érintkezés után javasoljuk, hogy használja ki a tesztelés lehetőségét. Ezzel védve nemcsak magát, hanem szeretteit is.

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Mgr. Peter Závodský

primátor mesta


Zverejnené dňa: 1. February 2021, 9:47 hod. | Web@Social Media Administrator