Paralimpia 2018 – Ógyalla szülötte, Martin France az óriás műlesiklás 4. helyezettje

martin-post


Tudatjuk a világgal, hogy Ógyalla képviselteti magát a 2018-as Paralimpiai játékokon Pyeong Changban „a világ másik végén“!

Az alpesisí versenyszámokban minden erejét bevetve versenyez, és ezzel nemcsak Szlovákiát de szülővárosát Ógyallát is képviseli” sikeres paralimpiakonunk Martin France.

Martin 33 éves, testi sérült sportoló. Az ikerszületés során testvére Karol egészségesen született, míg ő sérülten. Családja gyermekkorától motiválta őt a sporttevékenységeiben. Emellett sikeresen végezte el a Gazdasági Egyetemet Pozsonyban. Kedvelései közé tartozik a rekreációs futball, emellett lelkes DJ. A ŠKZP Pegas Remata klub síelője. Első alkalommal 2006-ban a Torinóban vett részt a pralimpiai játékokon, majd 2010-ben Vancouverben és 2014-ben Sochiban is. Legkedveltebb versenyszáma az óriás műlesiklás és a Super G.
Pyeong Changban erős ellenfelek mellett a gyönyörű 4. helyet érte el óriás műlesiklásban és a 6. helyezést a Super G-ben!
Szívből gratulálunk Martin és nagyon büszkék vagyunk Rád! Továbbra is szorítunk, hogy sikerüljön elérned (az edzéseken nehezen kipréselt) céljaid!

Martin, Ty to dáš!!!


Fotogaléria


Zverejnené dňa: 14. March 2018, 15:19 hod. | Web@Social Media Administrator