GDPR | ochrana osobných údajov

gdpr-cover

GDPR (General Data Protection Regulation) je európske nariadenie zavádzajúce jednotné pravidlá v oblasti ochrany osobných údajov, ktoré od 25.5.2018 platia vo všetkých členských štátoch EÚ.

Data Protection Officer: Ing. Zoltán Šesták
Telefónne číslo: +421 (0)918 119 580
emailová adresa: zodpovednaosoba@hurbanovo.sk
adresa:

Mestský úrad Hurbanovo, Komárňanská 91, 947 01 Hurbanovo

Voľby do orgánov samosprávy obcí 2018
Plnenie informačnej povinnosti obce voči dotknutým osobám

 


Obec je povinná postupovať tak, aby s osobnými údajmi na účely výkonu volebného práva a jeho zabezpečenia nakladala v súlade s Nariadením EÚ a zákonom č.18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Dokumenty na stiahnutie


Informácie o spracúvaní osobných údajov pre voličov [452kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre kandidátov [351kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre volebné komisie [448kB, .PDF]

Podmienky ochrany súkromia [194kB, .PDF]

Aktuality
Ciste jazero - ICO_96px
Zaži čisté jazero v Hurbanove

08.07.2020

Mesto Hurbanovo v spolupráci s Inštitútom pre ľudské zdravie sa zapojilo do celosvetovej akcie pod názvom „River cleanup – Zaži čisté jazero“. Cieľom tejto akcie je očista nášho životného prostredia. Do projektu sa zapojilo množstvo… Zobraz viac »

palina burina - ICO_96px
Výzva na odstránenie buriny Paliny

07.07.2020

Mesto Hurbanovo podľa zákona č. 220/2004 Z. z. o ochrane a využívaní poľnohospodárskej pôdy a o zmene zákona č. 245/2003 Z. z. o integrovanej prevencii a kontrole znečisťovania životného prostredia a o zmene a doplnení… Zobraz viac »

recyklacia-ico
Kalendár zvozu tuhého komunálneho odpadu a vyseparovaných zložiek na II. polrok 2020

01.07.2020

Mesto Hurbanovo informuje o harmonograme zvozu komunálneho odpadu a vyseparovaných zložiek na II. polrok 2020, ktorý je platný od 01.07.2020 do 31.12.2020. Dokumenty na stiahnutie: Kalendár zvozu komunálneho odpadu a vysep. zložiek II. polrok 2020… Zobraz viac »