GDPR | ochrana osobných údajov

gdpr-cover

GDPR (General Data Protection Regulation) je európske nariadenie zavádzajúce jednotné pravidlá v oblasti ochrany osobných údajov, ktoré od 25.5.2018 platia vo všetkých členských štátoch EÚ.

Data Protection Officer: Ing. Zoltán Šesták
Telefónne číslo: +421 (0)918 119 580
emailová adresa: zodpovednaosoba@hurbanovo.sk
adresa:

Mestský úrad Hurbanovo, Komárňanská 91, 947 01 Hurbanovo

Voľby do orgánov samosprávy obcí 2018
Plnenie informačnej povinnosti obce voči dotknutým osobám

 


Obec je povinná postupovať tak, aby s osobnými údajmi na účely výkonu volebného práva a jeho zabezpečenia nakladala v súlade s Nariadením EÚ a zákonom č.18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Dokumenty na stiahnutie


Informácie o spracúvaní osobných údajov pre voličov [452kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre kandidátov [351kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre volebné komisie [448kB, .PDF]

Podmienky ochrany súkromia [194kB, .PDF]

Aktuality
hkd2019-ico
XV. HURBANOVSKÉ KULTÚRNE DNI | 28. – 30. jún 2018

18.06.2019

Mesto Hurbanovo Vás srdečne pozýva na XV. Hurbanovské kultúrne dni, ktoré sa konajú v dňoch 28. – 30. júna 2019. Pre návštevníkov je pripravený bohatý hudobný a kultúrny program. Youtube pozvánka PIATOK (28. jún) 16.00… Zobraz viac »

oznam-ico
Oznámenie miesta uloženia písomností – Bernadett KÓŠOVÁ, nar. 18.01.2002

19.06.2019

Mestský úrad v Hurbanove v zmysle § 5 zákona 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení neskorších predpisov oznamuje, že doleuvedení občania maj uloženú zásielku na Mestskom… Zobraz viac »

cvc-hurbanovo
Zaži nezabudnuteľné leto 2019 s Centrom voľného času

19.06.2019

Centrum voľného času v Hurbanove Vám opäť prináša bohatú ponuku letných denných anglických prázdninových herní ako aj pobytový tábor v Severke na Kysuciach a počas celého leta možnosť navštevovať zumbové tance. Tešíme sa na príjemne… Zobraz viac »