GDPR | ochrana osobných údajov

gdpr-cover

GDPR (General Data Protection Regulation) je európske nariadenie zavádzajúce jednotné pravidlá v oblasti ochrany osobných údajov, ktoré od 25.5.2018 platia vo všetkých členských štátoch EÚ.

Data Protection Officer: Ing. Zoltán Šesták
Telefónne číslo: +421 (0)918 119 580
emailová adresa: zodpovednaosoba@hurbanovo.sk
adresa:

Mestský úrad Hurbanovo, Komárňanská 91, 947 01 Hurbanovo

Voľby do orgánov samosprávy obcí 2018
Plnenie informačnej povinnosti obce voči dotknutým osobám

 


Obec je povinná postupovať tak, aby s osobnými údajmi na účely výkonu volebného práva a jeho zabezpečenia nakladala v súlade s Nariadením EÚ a zákonom č.18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Dokumenty na stiahnutie


Informácie o spracúvaní osobných údajov pre voličov [452kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre kandidátov [351kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre volebné komisie [448kB, .PDF]

Podmienky ochrany súkromia [194kB, .PDF]

Aktuality
covid-ico
Mesto Hurbanovo hľadá pracovníkov na odberné stanoviská vytvorené v meste Hurbanovo v rámci celoplošného testovania na COVID-19

23.10.2020

Mesto Hurbanovo hľadá dobrovoľných záujemcov starších ako 18 rokov, ktorí majú záujem v rámci celoplošného testovania na COVID-19 vykonávať prácu administratívneho pracovníka, prípadne pomocného pracovníka, na odberných stanoviskách vytvorených v meste Hurbanovo.. Mesto Hurbanovo hľadá… Zobraz viac »

kompostaren - ICO
Mestská kompostáreň bude od soboty 24.10.2020 zatvorená až do 1.11.2020

23.10.2020

Oznamujeme obyvateľom mesta, že vzhľadom na opatrenia Vlády Slovenskej republiky proti šíreniu ochorenia COVID-19 bude mestská kompostáreň od soboty 24.10.2020 zatvorená až do 1.11.2020. Za porozumenie ďakujeme.

100x100seniori
Príhovor primátora mesta Hurbanovo našim seniorom pri príležitosti mesiaca úcty k starším

22.10.2020

Vážené dámy, vážení páni, milí seniori ! Vzhľadom na mimoriadnu situáciu, ktorá postihla celú našu spoločnosť, ma mrzí, že ako každoročne sa nemôžeme osobne stretnúť pri príležitosti vzdania úcty vám skôr narodeným. Preto mi dovoľte… Zobraz viac »