GDPR | ochrana osobných údajov

gdpr-cover

GDPR (General Data Protection Regulation) je európske nariadenie zavádzajúce jednotné pravidlá v oblasti ochrany osobných údajov, ktoré od 25.5.2018 platia vo všetkých členských štátoch EÚ.

Data Protection Officer: Ing. Zoltán Šesták
Telefónne číslo: +421 (0)918 119 580
emailová adresa: zodpovednaosoba@hurbanovo.sk
adresa:

Mestský úrad Hurbanovo, Komárňanská 91, 947 01 Hurbanovo

Voľby do orgánov samosprávy obcí 2018
Plnenie informačnej povinnosti obce voči dotknutým osobám

 


Obec je povinná postupovať tak, aby s osobnými údajmi na účely výkonu volebného práva a jeho zabezpečenia nakladala v súlade s Nariadením EÚ a zákonom č.18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Dokumenty na stiahnutie


Informácie o spracúvaní osobných údajov pre voličov [452kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre kandidátov [351kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre volebné komisie [448kB, .PDF]

Podmienky ochrany súkromia [194kB, .PDF]

Aktuality
job-search
Útvar policajného zaistenia pre cudzincov v Medveďove prijíma uchádzačov do služobného pomeru príslušníka Policajného zboru

07.04.2021

Útvar policajného zaistenia pre cudzincov v Medveďove Vám oznamuje, že prijíma uchádzačov do služobného pomeru príslušníka Policajného zboru. Celé Znenie: Dokument s väčším počtom strán. Pre zobrazenie scrolovať.   Dokumenty na stiahnutie: Útvar policajného zboru… Zobraz viac »

100x100 knižnica
Oznam pre čitateľov mestskej knižnice

07.04.2021

Oznamujeme čitateľom, že od 7. apríla 2021 sa opäť otvára mestská knižnica v Dome kultúry Hurbanovo formou okienkového výdaja a vrátenia kníh. Vchod do knižnice je cez hlavný vchod do Domu kultúry. Otváracie hodiny počas… Zobraz viac »

100x100 ochrana lesov 2
Opatrenia na zabezpečenie ochrany lesov pred požiarmi na rok 2021

07.04.2021

Jarné obdobie je už tradične spojené so zvýšeným výskytom požiarov suchých porastov a nárastom počtu lesných požiarov. Pri požiaroch v lesnom hospodárstve každoročne vznikajú značné materiálne ale aj ekologické škody. Celé Znenie: Dokument s väčším… Zobraz viac »