GDPR | ochrana osobných údajov

gdpr-cover

GDPR (General Data Protection Regulation) je európske nariadenie zavádzajúce jednotné pravidlá v oblasti ochrany osobných údajov, ktoré od 25.5.2018 platia vo všetkých členských štátoch EÚ.

Data Protection Officer: Ing. Zoltán Šesták
Telefónne číslo: +421 (0)918 119 580
emailová adresa: zodpovednaosoba@hurbanovo.sk
adresa:

Mestský úrad Hurbanovo, Komárňanská 91, 947 01 Hurbanovo

Voľby do orgánov samosprávy obcí 2018
Plnenie informačnej povinnosti obce voči dotknutým osobám

 


Obec je povinná postupovať tak, aby s osobnými údajmi na účely výkonu volebného práva a jeho zabezpečenia nakladala v súlade s Nariadením EÚ a zákonom č.18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Dokumenty na stiahnutie


Informácie o spracúvaní osobných údajov pre voličov [452kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre kandidátov [351kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre volebné komisie [448kB, .PDF]

Podmienky ochrany súkromia [194kB, .PDF]

Aktuality
trhy2018-ico
Príďte osláviť najkrajšie sviatky v roku na Námestie Dr. M. Thege Konkolyho | 19. a 20. december

17.12.2018

Mesto Hurbanovo Vás srdečne pozýva na VIANOČNÉ TRHY, ktoré sa uskutočnia 19. a 20. decembra 2018 na Námestí Dr. M. Thege Konkolyho. Pre návštevníkov bude pripravený už tradičný punč, varené vínko, kapustnica a svojich blízkych… Zobraz viac »

Youtube-ico
Slávnostné, 1. ustanovujúce zasadnutie Mestského zastupiteľstva mesta Hurbanovo pre volebné obdobie rokov 2018 – 2022

13.12.2018

1. ustanovujúce zasadnutie Mestského zastupiteľstva [2018-2022]: Mgr. Štefan Pupák, Ctibor Melich, Marián Botoš, Jozef Doležaj, RNDr. Mária Hamranová, Mgr. Peter Závodský, JUDr. Miroslav Rusňák, PaedDr., Mgr. Angelika Hajníková, Mgr. Ľuboš Tužinčin, František Schvarcz, Eduard Ševčík,… Zobraz viac »

mvsr-ico
Upozorňujeme občanov, aby aj v predvianočnom období venovali zvýšenú pozornosť svojim osobným veciam a finančnej hotovosti

10.12.2018

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Komárne z dôvodu predchádzania protiprávneho konania, ku ktorému dochádza vo zvýšenej miere počas predvianočných nákupov, uverejňuje nasledovné informácie: K vreckovým krádežiam a krádežiam osobných vecí počas nákupov dochádza v tomto… Zobraz viac »