GDPR | ochrana osobných údajov

gdpr-cover

GDPR (General Data Protection Regulation) je európske nariadenie zavádzajúce jednotné pravidlá v oblasti ochrany osobných údajov, ktoré od 25.5.2018 platia vo všetkých členských štátoch EÚ.

Data Protection Officer: Ing. Zoltán Šesták
Telefónne číslo: +421 (0)918 119 580
emailová adresa: zodpovednaosoba@hurbanovo.sk
adresa:

Mestský úrad Hurbanovo, Komárňanská 91, 947 01 Hurbanovo

Voľby do orgánov samosprávy obcí 2018
Plnenie informačnej povinnosti obce voči dotknutým osobám

 


Obec je povinná postupovať tak, aby s osobnými údajmi na účely výkonu volebného práva a jeho zabezpečenia nakladala v súlade s Nariadením EÚ a zákonom č.18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Dokumenty na stiahnutie


Informácie o spracúvaní osobných údajov pre voličov [452kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre kandidátov [351kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre volebné komisie [448kB, .PDF]

Podmienky ochrany súkromia [194kB, .PDF]

Aktuality
100x100
Uzávierka rezervačného systému na testovanie COVID-19 o 15:00

22.01.2021

Vážení obyvatelia, vzhľadom na úplné zaplnenie rezervačných termínov na testovanie 23.-24.1. (sobota a nedeľa), uzatvárame rezervačný systém dnes t.j. piatok o 15:00 hod.. Ďakujeme za pochopenie.

100x100
Dodržiavanie časového harmonogramu

22.01.2021

Vážení obyvatelia, ďakujeme za prejavenú dôveru pri registrácii do online systému na testovanie Covid – 19 a teší nás, že v priebehu dvoch dní ste aktívne využívali možnosť online registrácie. Prosíme vás, aby ste dodržiavali… Zobraz viac »

Scitanie 2020_96px - ICO
Elektronické sčítanie obyvateľov sa uskutoční od 15.2.2021 do 31.3.2021, posúva sa len asistované sčítanie!

21.01.2021

Elektronické sčítanie obyvateľov Slovenskej republiky sa uskutoční v plánovanom termíne od 15.2.2021 do 31.3.2021. Sčítanie obyvateľov bude plne elektronické, absolútne bezpečné a pohodlné. Obyvatelia sa sčítajú sami, v pohodlí domova a bezpečne, prostredníctvom elektronického formulára,… Zobraz viac »