GDPR | ochrana osobných údajov

gdpr-cover

GDPR (General Data Protection Regulation) je európske nariadenie zavádzajúce jednotné pravidlá v oblasti ochrany osobných údajov, ktoré od 25.5.2018 platia vo všetkých členských štátoch EÚ.

Data Protection Officer: Ing. Zoltán Šesták
Telefónne číslo: +421 (0)918 119 580
emailová adresa: zodpovednaosoba@hurbanovo.sk
adresa:

Mestský úrad Hurbanovo, Komárňanská 91, 947 01 Hurbanovo

Voľby do orgánov samosprávy obcí 2018
Plnenie informačnej povinnosti obce voči dotknutým osobám

 


Obec je povinná postupovať tak, aby s osobnými údajmi na účely výkonu volebného práva a jeho zabezpečenia nakladala v súlade s Nariadením EÚ a zákonom č.18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Dokumenty na stiahnutie


Informácie o spracúvaní osobných údajov pre voličov [452kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre kandidátov [351kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre volebné komisie [448kB, .PDF]

Podmienky ochrany súkromia [194kB, .PDF]

Aktuality
oznam-ico
Zoznam daňových dlžníkov Mesta Hurbanovo k 31.12.2018

04.02.2019

Mesto Hurbanovo v súlade so zákonom č. 563/2009 Z.z. o správe daní (daňový poriadok) a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len “daňový poriadok”) zverejňuje zoznam daňových dlžníkov. Podľa § 52 ods. 2 písm.… Zobraz viac »

mvsr-ico
Mesto získalo dotáciu na aktivity zamerané na podporu prevencie kriminality. V Hurbanove pribudnú ďalšie bezpečnostné kamery

24.01.2019

ilustračná fotografiaMinisterstvo vnútra Slovenskej republiky v rámci prevencie kriminality vyhlásilo v roku 2018 výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácie. Mesto Hurbanovo získalo finančnú čiastku 10.000 Eur na rozšírenie kamerového systému. Celkové náklady na projekt… Zobraz viac »

bal_ico
Nový rok sme začali v novom šate! Prinášame Vám krátke zhrnutie a fotogalériu zo VII. Reprezentačného plesu Mesta Hurbanovo

24.01.2019

/Hurbanovo, január 2019/ Hurbanovskú plesovú sezónu už po siedmykrát otvoril Reprezentačný ples konaný pod záštitou primátora mesta, ktorý sa uskutočnil 12. januára 2019 vo veľkej sále miestneho kultúrneho domu. V úvode plesu potešili slová primátora… Zobraz viac »