GDPR | ochrana osobných údajov

gdpr-cover

GDPR (General Data Protection Regulation) je európske nariadenie zavádzajúce jednotné pravidlá v oblasti ochrany osobných údajov, ktoré od 25.5.2018 platia vo všetkých členských štátoch EÚ.

Data Protection Officer: Ing. Zoltán Šesták
Telefónne číslo: +421 (0)918 119 580
emailová adresa: zodpovednaosoba@hurbanovo.sk
adresa:

Mestský úrad Hurbanovo, Komárňanská 91, 947 01 Hurbanovo

Voľby do orgánov samosprávy obcí 2018
Plnenie informačnej povinnosti obce voči dotknutým osobám

 


Obec je povinná postupovať tak, aby s osobnými údajmi na účely výkonu volebného práva a jeho zabezpečenia nakladala v súlade s Nariadením EÚ a zákonom č.18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Dokumenty na stiahnutie


Informácie o spracúvaní osobných údajov pre voličov [452kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre kandidátov [351kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre volebné komisie [448kB, .PDF]

Podmienky ochrany súkromia [194kB, .PDF]

Aktuality
100x100 senior_tanec
Svetový deň Alzheimerovej choroby | 21. September

23.09.2021

Cieľom tohto dňa je zvyšovať povedomie o Alzheimerovej chorobe medzi laickou verejnosťou a ukázať, ako sa dá týmto ľuďom pomôcť. Podľa Svetovej zdravotníckej organizácie patrí demencia Alzheimerovho typu medzi desať hlavných smrteľných ochorení a radí… Zobraz viac »

100x100 prieskum záujmu o očkovanie
Kto sa môže a kto sa nemôže očkovať proti Covidu?

22.09.2021

Propagačné materiály: Dokument s väčším počtom strán. Pre zobrazenie scrolovať.

100x100 hasici
8. ročník hasičskej súťaže o pohár primátora mesta

22.09.2021

Dňa 18. septembra sa areál Strednej odbornej školy techniky a mechanizácie v Hurbanove naplnil hasičmi. Nebolo treba hasiť oheň, ale tento krát voda mala hlavné slovo. Uskutočnil sa 8.ročník hasičskej súťaž o Pohár primátora Hurbanova.… Zobraz viac »