GDPR | ochrana osobných údajov

gdpr-cover

GDPR (General Data Protection Regulation) je európske nariadenie zavádzajúce jednotné pravidlá v oblasti ochrany osobných údajov, ktoré od 25.5.2018 platia vo všetkých členských štátoch EÚ.

Data Protection Officer: Ing. Zoltán Šesták
Telefónne číslo: +421 (0)918 119 580
emailová adresa: zodpovednaosoba@hurbanovo.sk
adresa:

Mestský úrad Hurbanovo, Komárňanská 91, 947 01 Hurbanovo

Voľby do orgánov samosprávy obcí 2018
Plnenie informačnej povinnosti obce voči dotknutým osobám

 


Obec je povinná postupovať tak, aby s osobnými údajmi na účely výkonu volebného práva a jeho zabezpečenia nakladala v súlade s Nariadením EÚ a zákonom č.18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Dokumenty na stiahnutie


Informácie o spracúvaní osobných údajov pre voličov [452kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre kandidátov [351kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre volebné komisie [448kB, .PDF]

Podmienky ochrany súkromia [194kB, .PDF]

Aktuality
FCC - ICO
Oznam | Mimoriadne otvorenie FCC prekládkovej stanice v Hurbanove

03.04.2020

Vážený občania, v stredu a vo štvrtok 8. – 9. 4. 2020 bude prekládková stanica v Hurbanove mimoriadne otvorená pre verejnosť. Svoj odpad tu budete môcť odovzdať v čase od od 7:30 – 15:30 hod.… Zobraz viac »

video play-icon_ICO
Video o vhodnej ochrane a spôsobe správania v súvislosti so šírením COVID-19

01.04.2020

Pozrite si video, kde nájdete tipy ako zvýšiť ochranu svojho zdravia počas tohto obdobia. Robíte všetko správne? …

dane a poplatky - ICO
Oznam | Daň z nehnuteľností za rok 2020 a rozhodnutia o poplatkoch za odvoz odpadu

01.04.2020

Oznamujeme obyvateľom mesta, že pracovníci mestského úradu doručujú v týchto dňoch do vašich poštových schránok rozhodnutia o zaplatení daní z nehnuteľností za rok 2020 ako aj rozhodnutia o poplatkoch za odvoz odpadu za rok 2020.… Zobraz viac »