GDPR | ochrana osobných údajov

gdpr-cover

GDPR (General Data Protection Regulation) je európske nariadenie zavádzajúce jednotné pravidlá v oblasti ochrany osobných údajov, ktoré od 25.5.2018 platia vo všetkých členských štátoch EÚ.

Data Protection Officer: Ing. Zoltán Šesták
Telefónne číslo: +421 (0)918 119 580
emailová adresa: zodpovednaosoba@hurbanovo.sk
adresa:

Mestský úrad Hurbanovo, Komárňanská 91, 947 01 Hurbanovo

Voľby do orgánov samosprávy obcí 2018
Plnenie informačnej povinnosti obce voči dotknutým osobám

 


Obec je povinná postupovať tak, aby s osobnými údajmi na účely výkonu volebného práva a jeho zabezpečenia nakladala v súlade s Nariadením EÚ a zákonom č.18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Dokumenty na stiahnutie


Informácie o spracúvaní osobných údajov pre voličov [452kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre kandidátov [351kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre volebné komisie [448kB, .PDF]

Podmienky ochrany súkromia [194kB, .PDF]

Aktuality
prieskum-byvania-ico
DOTAZNÍK: Mesto Hurbanovo v rámci zámeru prípravy riešenia bytovej otázky zisťuje priebežný záujem občanov o formu preferovaného bývania

22.08.2019

V prípade, že si plánujete zabezpečiť bývanie v našom meste, uvítame, ak prejavíte záujem vyplnením dotazníka, s cieľom účelnejšieho plánovania výstavby v meste Hurbanovo či už vytvorením lokality na individuálnu bytovú výstavbu (výstavba rodinných domov),… Zobraz viac »

oznam-ico
Oznámenie miesta uloženia písomnosti – Karol KAJABA, nar. 31.01.1982 | Hurbanovo

20.08.2019

Mestský úrad v Hurbanove v zmysle § 5 zákona 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení neskorších predpisov oznamuje, že doleuvedení občania maj uloženú zásielku na Mestskom… Zobraz viac »

oznam-ico
Oznámenie miesta uloženia písomnosti – Renáta SZAPUOVÁ, nar. 01.08.1977 | Hurbanovo

20.08.2019

Mestský úrad v Hurbanove v zmysle § 5 zákona 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení neskorších predpisov oznamuje, že doleuvedení občania maj uloženú zásielku na Mestskom… Zobraz viac »