GDPR | ochrana osobných údajov

gdpr-cover

GDPR (General Data Protection Regulation) je európske nariadenie zavádzajúce jednotné pravidlá v oblasti ochrany osobných údajov, ktoré od 25.5.2018 platia vo všetkých členských štátoch EÚ.

Data Protection Officer: Mgr. Magdaléna Zahoranová
Telefónne číslo: +421 (0)35 3700 250 (klapka)
emailová adresa: zodpovednaosoba@hurbanovo.sk
adresa:

Mestský úrad Hurbanovo, Komárňanská 91, 947 01 Hurbanovo

Voľby do orgánov samosprávy obcí 2018
Plnenie informačnej povinnosti obce voči dotknutým osobám

 


Obec je povinná postupovať tak, aby s osobnými údajmi na účely výkonu volebného práva a jeho zabezpečenia nakladala v súlade s Nariadením EÚ a zákonom č.18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Dokumenty na stiahnutie


Informácie o spracúvaní osobných údajov pre voličov [452kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre kandidátov [351kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre volebné komisie [448kB, .PDF]

Podmienky ochrany súkromia [194kB, .PDF]

Aktuality
100x100 hasici
Celoštátne kolo hry Plameň – hasičská súťaž | 2. júl 2022

28.06.2022

Mestský hasičský zbor Hurbanovo Vás srdečne pozýva na celoštátne kolo súťaže mladých hasičov HRY PLAMEŇ. Podujatie sa uskutoční na Mestskom futbalovom štadióne, dňa 02.júla 2022 od 08:00.

recyklacia-ico
Kalendár zvozu tuhého komunálneho odpadu a vyseparovaných zložiek na II. polrok 2022

28.06.2022

Mesto Hurbanovo informuje o harmonograme zvozu komunálneho odpadu a vyseparovaných zložiek na II. polrok 2022, ktorý je platný od 01.07.2022 do 31.12.2022. Kalendár zvovu SK_HU: Dokument s väčším počtom strán. Pre zobrazenie scrolovať. Trasovanie –… Zobraz viac »

100x100 cerveny_kriz
Júnová kvapka krvi | 29. jún 2022

27.06.2022

Slovenský Červený kríž – miestny spolok Hurbanovo Vás srdečne pozýva na Júnovú kvapku krvi. Vaša kvapka krvi môže zachrániť životy, preto ak môžete, zúčastnite sa Júnovej kvapky krvi. ❤ Celé znenie: Dokument s väčším počtom… Zobraz viac »