GDPR | ochrana osobných údajov

gdpr-cover

GDPR (General Data Protection Regulation) je európske nariadenie zavádzajúce jednotné pravidlá v oblasti ochrany osobných údajov, ktoré od 25.5.2018 platia vo všetkých členských štátoch EÚ.

Data Protection Officer: Mgr. Magdaléna Zahoranová
Telefónne číslo: +421 (0)35 3700 250 (klapka)
emailová adresa: zodpovednaosoba@hurbanovo.sk
adresa:

Mestský úrad Hurbanovo, Komárňanská 91, 947 01 Hurbanovo

Voľby do orgánov samosprávy obcí 2018
Plnenie informačnej povinnosti obce voči dotknutým osobám

 


Obec je povinná postupovať tak, aby s osobnými údajmi na účely výkonu volebného práva a jeho zabezpečenia nakladala v súlade s Nariadením EÚ a zákonom č.18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Dokumenty na stiahnutie


Informácie o spracúvaní osobných údajov pre voličov [452kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre kandidátov [351kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre volebné komisie [448kB, .PDF]

Podmienky ochrany súkromia [194kB, .PDF]

Aktuality
100x100_spp
Plánovaná odstávka plynu na ul. Novozámocká, Hurbanovo bytovky č. 1 a 3, 5 a 7, 9 a 11, 13 a 15 | 17.04.2024 v čase od 08:00 do 11:00 hod.

11.04.2024

Pri výkone diagnostických meraní naším revíznym technikom bol zistený malý únik plynu pri hlavnom uzávere v regulačnej zostave, z ktorého sú napájané bytovky č. 1 a 3, 5 a 7, 9 a 11, 13 a… Zobraz viac »

100x100-zber-objemného-odpadu-96x96
Ako správne separovať odpad? | Odpadové Hospodárstvo

11.04.2024

AKO SPRÁVNE SEPAROVAŤ ODPAD? Slovenská verzia FCC (SK) Dokument s väčším počtom strán. Pre zobrazenie scrolovať. Maďarská verzia FCC (HU) Dokument s väčším počtom strán. Pre zobrazenie scrolovať. BIOLOGICKY ROZLOŽITEĽNÝ KUCHYNSKÝ ODPAD Kontajnerové stojiská Slovenská… Zobraz viac »

100x100 lukostrelba
Južná 5+1 | 7. apríl 2024 | report

10.04.2024

Dňa 7. apríla sa konalo v mestskej časti Bohatá pri reštaurácii Starý orech 1. kolo tradičnej súťaže Južnej 5+1. Organizátorom súťaže v Hurbanove je Lukostrelecké združenie Zlatý jeleň. Celé znenie: Dokument s väčším počtom strán.… Zobraz viac »