GDPR | ochrana osobných údajov

gdpr-cover

GDPR (General Data Protection Regulation) je európske nariadenie zavádzajúce jednotné pravidlá v oblasti ochrany osobných údajov, ktoré od 25.5.2018 platia vo všetkých členských štátoch EÚ.

Data Protection Officer: Ing. Zoltán Šesták
Telefónne číslo: +421 (0)918 119 580
emailová adresa: zodpovednaosoba@hurbanovo.sk
adresa:

Mestský úrad Hurbanovo, Komárňanská 91, 947 01 Hurbanovo

Voľby do orgánov samosprávy obcí 2018
Plnenie informačnej povinnosti obce voči dotknutým osobám

 


Obec je povinná postupovať tak, aby s osobnými údajmi na účely výkonu volebného práva a jeho zabezpečenia nakladala v súlade s Nariadením EÚ a zákonom č.18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Dokumenty na stiahnutie


Informácie o spracúvaní osobných údajov pre voličov [452kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre kandidátov [351kB, .PDF]

Informácie o spracúvaní osobných údajov pre volebné komisie [448kB, .PDF]

Podmienky ochrany súkromia [194kB, .PDF]

Aktuality
pozor-ico
Na uliciach Hroznová a Hviezdoslavova budú od 15. októbra prebiehať stavebné práce, dbajte na zvýšenú pozornosť!

16.10.2019

Oznamujeme obyvateľom mesta, že od 15. októbra 2019 sa začne realizovať rozšírenie vodovodnej siete na uliciach: Hroznová Hviezdoslavova Z uvedeného dôvodu budú čiastočné obmedzenia na daných miestnych komunikáciách a chodníkoch. Prosíme obyvateľov o zvýšenú pozornosť.

jiri-zmozek-ico
Netradičný koncert známeho umelca. Autor hitov ako sú Zvonky štěstí, Už mi lásko není dvacet let, či Tam u nebeských bran. Jiří Zmožek, už túto stredu v Hurbanove!

14.10.2019

Kto by si nepamätal hity ako sú Zvonky štěstí, Už mi lásko není dvacet let, či Tam u nebeských bran? Pripravte sa na netradičný koncert známeho umelca Jiřího Zmožka, ktorý zložil mnohé známe piesne aj… Zobraz viac »

tsd-ico
September bol v Hurbanove naozaj bezpečný! V základnej škole sa konal ďalší z úspešných ročníkov dopravno – bezpečnostného podujatia „Na kolesách bezpečne“

11.10.2019

Podujatie „Na kolesách bezpečne“ sa začínalo jazdou cyklistov rozdelených na dve skupiny po uliciach Hurbanova, ktorí boli sprevádzaní motorizovanou mestskou a štátnou políciou na policajných vozidlách a motocykloch. Po príchode cyklistov do areálu základnej školy… Zobraz viac »